Кедр – улюблені "соснові горішки".
Їх смак неповторний, маслянистий, злегка солодкий з ненав'язливим, легким ароматом хвої та оригінальним післясмаком. Найголовніше вони підходять для всіх, але в межах норми! Кожна страва стане розкішною, з "яскравим акцентом". І це якраз до речі, напередодні новорічних свят.
Горішки добре підходять до салатів, соусів, десертів, м'яса. Також вони чудово прикрасять і доповнять смак ранкової вівсянки або сиру.
А який з ними шалений м'ятний чай - це просто шедевр. Ловіть рецепт:
у чашку покласти 2-3 гілочки свіжої м'яти, 2 ч.л. кедрових горішків, залити гарячою водою та дати настоятися 5 хвилин. Пити гарячим, насолоджуючись м'ятним ароматом і смачними горішками вприкуску.
Майте на увазі, що цей чай досить ситний.