Кількість
|
Вартість
|
||
|
Пекан дуже багатий на мікроелементи і вітаміни, в основному це вітаміни групи А, B і E, кальцій, фосфор, магній, калій і цинк.
Такий вітамінний ряд добре засвоюється в організмі людини, так як є жиророзчинним. Лікарі і дієтологи радять регулярно вживати пекан — це допоможе знизити ризик онкологічних захворювань. Вітамін Е, який міститься в горісі, стримує розвиток ракових клітин.
Завдяки поліненасичених жирних кислот (Омега - 3 і Омега - 6), ви відчуваєте почуття ситості досить тривалий проміжок часу. Пекан допоможе очистити вашу кров і позитивно впливає на роботу серця. Також він відновлює сили і підвищує витривалість нашого тіла.