Кількість
|
Вартість
|
||
|
До складу смаженого кешью входить велика кількість корисних речовин: білків, жирів, вуглеводів і харчових волокон.
Горіх сушиться в духовій печі до карамельного відтінку, зберігає значний ряд вітамінів і мінералів, а так само набуває неповторний смак і аромат. Кешью повний селену, кальцію, магнію, натрію, заліза і міді, в ньому великий запас вітамінів групи B, вітаміну PP, Е і ненасичених жирних кислот Омега-3.
В плані кулінарії цей горіх підходить до багатьох продуктів і використовується в основних блюдах, відмінно поєднується з вином або сиром. Кешью має тонізуючу дію. Також, кешью сприяє поліпшенню пам'яті і надає профілактичну дію на серцево-судинну систему.
При регулярному вживання кешью покращуючи зубна емаль і кісткова тканина за рахунок високого вмісту кальцію.