Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кедр — улюблені "соснові горішки".
Їхній смак неповторний, маслянистий, злегка солодкий із ненав'язливим, легким ароматом хвої й оригінальним посмаком.
Найголовніше вони підходять усім, але в межах норми! Кожна страва стане розкішною, з яскравим акцентом. І це якраз доречно напередодні новорічних свят. Горішки добре підходять до салатів, соусів, десертів, м'яса. Також вони чудово прикрасять і доповнять смак ранкової вівсянки або сиру.
А який із ними зневоднений м'ятний чай — це просто шедевр.
Ловіть рецептик: в чашку покласти 2-3 гілочки свіжої м'яти, 2 ч. л. кедрових горішків, залити гарячою водою й дати настоятися 5 хвилин.
Пити гарячим, насолоджуйтеся м'ятним ароматом і смачними горішками-прикускою.